irida_homeirida_despreirida_serviciiirida_tarifeirida_exclusivirida_contact
irida_contactirida_facebookirida_messenger
administrare_imobile
servicii_conexe
oferte

Recomandari

Suntem o echipa serioasa si muncitoare, lucram repede si ordonat si ne organizam munca astfel incat rezultatele sa fie intotdeauna multumitoare pentru dumneavoastra.

"Am decis, in urma unor renovari in apartament, sa apelez la o firma specializata in curatenie. Am optat pentru Irida si nu am regretat nicio clipa. Mi-a fost dat sa asist la o organizare foarte buna a sarcinilor de munca, iar flexibilitatea si profesionalismul dovedite au fost dublate de o comunicare calda si placuta cu acesti oameni. M-a impresionat foarte mult grija aparte pentru calitatea serviciilor, reflectata nu doar in efortul fizic propriu-zis, ci si in investitia in aparatura si produsele de curatenie cotate la cele mai inalte standarde. In plus, calitatea serviciilor prestate este raportata la un pret corect, daca nu chiar foarte avantajos pentru client. Toate aceste aspecte mi-au creat sentimentul de siguranta si de liniste ca am optat pentru o echipa profesionista ce respecta anumite valori (morale, umane, profesionale) si care are in vedere orientarea catre nevolie reale ale clientului. Prin urmare, recomand cu multa caldura si fara ezitare serviciile firmei de curatenie Irida."

Mirela Goldic

Bucuresti

"Biroul nostru avea nevoie de o curatare si improspatare a mochetei. Am apelat la serviciile oferite de SC Irida Comserv SRL si am fost bucurosi sa constatam ca am facut cea mai buna alegere. Aparatura si detergentii folositi, dar si seriozitatea si profesionalismul personalului ne-au facut sa credem ca ne-am cumparat o mocheta noua, nicidecum ca am curatat-o pe cea veche. Recomand firma IRIDA pentru calitatea serviciilor!"

Liviu Godinac 

Director General Tornado Trade

"Colaborarea cu Irida Comserv este unul dintre avantajele afacerii mele: rapid, calitativ si la un pret bun. Promptitudinea si seriozitatea personalului sunt puncte forte, iar angajatii mei se bucura de un mediu curat si sanatos. Recomand cu multa caldura serviciile firmei SC Irida Comserv."

Maria Radulescu

Director General Selena Discom, Targoviste

"Colaborarea cu dl Daniel Coman, in calitatea dansului de administrator al Asociatiei noastre, este una de foarte bun augur. Seriozitatea si implicarea dlui Coman in problemele administrative ale blocului nostru sunt de apreciat si de recomandat."

Constantin Vasilescu Coroveanu

Presedinte Asociatia de Proprietari Cuza 98 A, Bucuresti
oval